Veres Nikolett

Keresés
Close this search box.

A több ezer logózható technológia reklámajándékért lapozz bele katalógusunkba.

Ízelítő logózható technológiai kínálatunkból

Mobiltelefon és tablet kiegészítők

2021-ben egy átlagos mobilhasználó naponta 180 alkalommal veszi kézbe mobiltelefonját! Ez 180 potenciális lehetőség arra, hogy ránézzen céglogódra is! Mobiltartók, töltő felületek, kereső tagek, okoskesztyűk… karon hordható sport mobiltokok… hogy csak párat emeljek ki a számtalan egyediesíthető, logózható céges reklámajándékaink közül! Nézz körül reklámajándék kínálatunkban, nézd át katalógusunkat, találd meg a neked legmegfelelőbb logózható eszközt!

Minden termék logózható

Az összes termékünkhöz, kattintson a 

ZENE ÉS AUDIÓ

Egy megfelelő minőségű fajhallgató, vagy zenehallgatásra és telefonbeszélgetésre egyarán alkalmas headset, esetleg konferencia beszélgetésre való voice – központ a legtöbb munkahelyen ma már elengedhetetlen kellék. Egyszerre növeli a hatékonyságot a munkavégzésben és biztosítja a nyugodt munkavégzést. Kiváló reklámfelületek, melyek szem előtt vannak és az ilyen eszközökkel ellátott dolgozók, vagy megajándékozottak sokáig nem válnak meg ezektől a termékektől. Remek és figyelmes promóciós termék vagy céges ajándék! Nézz körül reklámajándék kínálatunkban, nézd át katalógusunkat, találd meg a neked legmegfelelőbb logózható eszközt!

Minden termék logózható

Az összes termékünkhöz, kattintson a 

PENDRIVE

Ha egy helyre mented fájljaid, az olyan mintha egyáltalán nem is mentetted volna őket! Éppen ezért sosem fordult még elő, hogy valakinek túl sok pendriveja lett volna. Mindig, mindenki örül, ha kap egyet. Praktikus, évekig szem előtt marad és a birtokosa a rákerülő logóról fogja elnevezni… Ideális, gyors, hasznos logózható céges reklámajándék.

Minden termék logózható

Az összes termékünkhöz, kattintson a 

Számítástechnika

Szinte minden ember napi több órát tölt a számítógép előtt. Jobbnál jobb reklámfelületekkel körülvéve! Egérpad és egér, sőt, antibakteriális egér, kreatív kamerafedő, ami garantáltan visszaadja a magánszférát a homeofficeban is… jobbnál jobb logóhelyek, melyek garantáltan szem előtt lesznek! Nézz körül reklámajándék kínálatunkban, nézd át katalógusunkat, találd meg a neked legmegfelelőbb logózható eszközt!több érv, hogy logózott céges pendriveokat rendelj tőlünk? Nézz körül reklámajándék kínálatunkban, nézd át katalógusunkat, találd meg a neked legmegfelelőbb logózható eszközt!

Minden termék logózható

Az összes termékünkhöz, kattintson a 

Órák

Divatos okosórák, stílusos, többfunkciós asztali és ébresztőórák, kreatív és logózható faliórák. Irodai órák. Számtalan megoldás, hogy az idő mérése mellett logónkat is hosszú távra kiemelt helyre juttathassuk. Évekig, sőt, évtizedekig látható helyen, naponta többször szem előtt. Nézz körül reklámajándék kínálatunkban, nézd át katalógusunkat, találd meg a neked legmegfelelőbb logózható eszközt!

Minden termék logózható

Az összes termékünkhöz, kattintson a