Veres Nikolett

Keresés
Close this search box.

Vedd fel velünk a kapcsolatot

A logózott reklámajándék készítés nem csak arról szól, hogy nyomunk pár logót egy bögrére vagy tollra. Ha hatékony reklámkampányt szeretnél tudnod kell mit szeretnél közvetíteni céges reklámajándékaiddal. Fordulj hozzánk bizalommal és segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb terméket, mellyel hatékonyan reklámozhatod brandedet.

Együtt kiválasztjuk a megfelelő terméket

Tudjuk sokáig tartana átböngészni a több ezer termékből álló palettánkat. Ha leírod mire van szükséged, mi kiválogatjuk Neked, hogy mely termékek közül válaszd ki reklámajándékodat. Megkönnyítjük a választást. 🙂

Levesszük a terhet a válladról

Egészen az ajánlatkéréstől, a termékek kiválasztásán át, a grafikai tervezésen keresztül a kivitelezésig majd kiszállításig mindent felügyelünk. Nem kell izgulnod hogy fog kinézni a termék, mert a folyamat közben többször is láthatod valósághű látványterveinket, mielőtt az bekerül a gyártásra. Nem kell aggódnod meg lesz-e időben, mert a vállalt határidőből még sosem csúsztunk ki. Nem kell aggódnod, hogy céges ajándékod szép lesz-e, mert minőségi alapanyagokból készült termékekkel és a legmodernebb technikákkal dolgozunk.