Veres Nikolett

Keresés
Close this search box.

Emblémázási technikák

Több ezer logózható reklámajándék kínálatunkban

Számos logózási technika áll a cégek rendelkezésére, melyek segítségével reklámtárgyakat tehetnek egyedivé és kiemelkedhetnek a versenytársak közül. Ezek közé tartozik a szitanyomás, az UV led printing, a gravírozás és a digitális transzfer is. Az egyedi logók és márkajelzések alkalmazása nemcsak a márka felismerhetőségét növeli, hanem hűséges ügyfelek megszerzését is elősegíti. Fontos, hogy a logók és grafikák alkalmazása harmonizáljon a reklámozott termékkel vagy szolgáltatással, ezáltal erősítve a márkaüzenetet és növelve a vásárlói elköteleződést. Válasszon mindig minőségi reklámtárgyat, hogy örömet szerezzen partnereinek, kollégáinak. Igényes és modern logózható reklámtárgyak minden alkalomra kínálatunkban.

Szitanyomás

A szitanyomás egy ősrégi Kínából származó, de rendkívül sokoldalú emblémázási technika, amely lehetővé teszi többszínű minták alkalmazását alapanyagokon. Az alapanyag számos fajtája alkalmas lehet mint pl. textil, műanyag, fém, bőr, papír, fa, üveg. Ez a módszer különösen alkalmazható nagyobb darabszámú rendeléseknél, mivel gyors és költséghatékony. Ideális választás, ha tartós és élénk színekkel rendelkező logózásra van szükség. A nyomatok, nagyon szép kontúrosak lesznek, nagyon jól bírják a magas hőmérsékletű mosógépben történő mosást és a szárítógépet is jól állja, sokszor hamarabb megy tönkre maga a póló, mint a rajta lévő nyomat .

Ajándéktárgyak példái: pólók, papír és textil táskák, sapkák, sálak, zászlók, esernyők, kötények, szőnyegek, díszpárnák, törölközők, jegyzetfüzetek, határidőnaplók, láthatósági mellény, tornazsák, munkaruházat és számtalan egyéb tárgy kínálatunkból.

Tamponnyomás

A tamponnyomás, mint logózási technika kiválóan alkalmas apró és bonyolult minták ívelt vagy egyenetlen felületekre való átvitelére. Ez a módszerrel precíz és részletgazdag nyomatokat állítunk elő kisebb méretű és összetettebb alkatrészekből álló ajándéktárgyak esetén.

A tampon gumija, mellyel a festéket visszük fel képes hozzáidomulni a tárgy formájához, így lehetővé teszi a precíz, tűpontos nyomatok létrehozását különböző alakú felületeken. A technológia gyors és költséghatékony.

Ajándéktárgyak példái: toll, kulcstartó, USB memória hordozók, számológép falióra, kulacs szemüvegtokok, zseblámpák, mobiltelefontokok, stresszlabdák, mérőszalagok, termosz, bögre, pohár

Direkt szitanyomás

A direkt szitanyomás egy közvetlen nyomtatási technika, amely nagy felületeken is alkalmazható, így nagyobb textiltermékek logózásánál tökéletes választás. Ez a módszer tartós és színgazdag nyomatokat eredményez, amelyek erősen ellenállnak a kopásnak és a mosásnak

Logózható ajándéktárgyak példái: példái Nagyobb textilzászlók, bannerek, hátizsákok, strandtörölközők, asztalterítők, kerti párnák, összecsukható székek, kempingfelszerelések, reklámsátor

Körszita nyomás

A körszita nyomás akkor érdekes, amikor hengeres vagy ívelt tárgyakra kell felvinnünk a logót vagy a feliratokat. Kiválóan alkalmazható olyan reklámajándékokon, ahol a grafika akár teljesen körbeöleli a tárgyunkat, biztosítva az embléma minden szögből való láthatóságát.

Ebben a folyamatban üzemünkben a szita keretben lévő háló (ami egy finom szövésű), körbeveszi a z emblémázandó tárgyat, és a tinta átpréselődik rajta közvetlenül a tárgy felületére.

Ajándéktárgyak fajtái: bögrék, kulacsok, termoszok, műanyag poharak, henger alakú power bankok, fényképezőgép tokok, távcsövek, hűtőtáskák, zseblámpák és számtalan egyéb ami henger formájú tárgy.

UV nyomtatás – UV LED printing

Az UV nyomtatási technológia egy modern logózási technika, amely lehetővé teszi logók, képek és feliratok gyors és pontos elhelyezését reklámajándék tárgyakon. Nyomdagépeink UV fény segítségével azonnal megszárítják a tintát a nyomtatás során, így a nyomatok azonnal kézbe vehetőek és jól ellenállnak a kopásnak. Alkalmas elsősorban sík felületre, mint például műanyag, fém vagy akár üveg. Ezzel a nyomtatási technikával nyomdai szakembereink akár részletgazdag fotókat is tudnak nyomtatni. Ideális választás kis és közepes darabszámú rendeléseknél, mivel rugalmas és gazdaságos technika.

Ajándéktárgyak: telefon tokok, naptárak, díszdobozok, reklámtáblák; jegyzettömbök, egérpadok, akkreditációs kártyák, üvegdíjak, faliképek, vezeték nélküli töltő, logózható powerbank, webkamera lefedő, laptop kamera takaró, falióra, ételes doboz stb.

Szublimációs nyomtatás

A szublimációs nyomtatást egy olyan egyediesítés, ahol egy olyan nyomdai megoldást használunk, amely elsősorban műszálas anyagokra és előkezelt felületekre lett kifejlesztve. Ebben a folyamatban a tinta festékgőzzé alakul, és közvetlenül beépül, belediffundál a szövet rostjaiba. Az így kapott gyönyörű színekben tündöklő nyomat tartóssá és mosásállóvá válik.

Először a design-t, grafikát vagy emblémát nyomtatjuk ki speciális transzfer papírra szublimációs tintával, majjd ezután a papírt ráhelyezzük a termékre, és hőpréssel melegítve rögzítjük azt. A hő hatására a tinta gázzá alakul, és az anyag felszívja, így létrejön egy tartós, élénk nyomat, amely az idő múlásával sem halványul vagy repedezik ki.

Ez a nyomdai technika környezetbarát, mivel száraz tintákat használunk, amelyek minimális veszteségi hulladékot eredményeznek. Azonban a szublimációs nyomtatásnak vannak korlátai, például csak bizonyos anyagokon működik jól (leginkább 100% poliészter vagy magas poliésztertartalmú szöveteknél). A technika fehér felületeken használható.

Mi sokféle anyagon alkalmazzuk a szublimációs nyomtatást, beleértve a ruházati cikkeket, bögréket, egérpadokat és lakberendezési tárgyakat.

Ajándéktárgyak: pólók, sapkák, kerámiatárgyak, zászlók, szalagok, sportruházat, táskák, pénztárcák, számítógép tokok, telefontokok, díszpárnák, egérpad, ruházati cikkek, lakberendezési tárgyak egyedi nyomtatásánál.

Gépi hímzés

A gépi hímzés egy hatékony módszer a textil anyagú reklámtermékek személyre szabására, amely által látványos minőségű díszítéseket hozunk létre. Ebben a folyamatban egy automatizált hímzőgépet használunk, amely speciális tűk segítségével a különféle cérna szálakat az anyagba helyezi. Ennek eredményeképpen az így létrejött minták és logók esztétikailag vonzóak lesznek, emellett egyedi és izgalmas megjelenést biztosítanak a termékeknek. A hímzési minták kiválasztása körültekintést igényel, mivel nem minden minta alkalmas kivitelezésre. A mintákat hímzéshez alkalmas digitális formátumba konvertáljuk.

Emblémázható textil reklámtermékekink: Pólók, baseballsapkák, törölközők, mellények, hátizsákok, kötények, galléros ingek, sportzsákok, szövet táskák, zászlók, polár takarók, pulóverek, sport pólók, téli sapka, sál, dzseki

Vakdombor nyomás

A vakdombornyomás egy diszkrét, mégis elegáns logózási technika, amely különösen bőr termékeken mutat jól. Ez a nyomószerszámmal emelt vagy süllyesztett mintázatot hoz létre, amely tapintással is érzékelhető,. így különleges élményt nyújt a megajándékozottnak.

Vakdomborítható reklámajándékok: Bőr pénztárcák, noteszek, útlevéltokok, naptárak, névjegykártya tartók, szemüvegtokok, övtáskák, kulcstartók, asztali kiegészítők, laptop táskák, iratmappa

Gravírozás és Lézergravírozás

A gravírozás hagyományos technika, ahol egy éles szerszámmal vagy tűvel marjuk ki a logókat, rajzokat, szövegeket a termék felületéről, míg a lézergravírozás egy modern eljárás, amivel lézersugarat használunk a minták pontos és tiszta kivágásához.

A gravírozás eredménye egy mélyebben bemart, tapintással is érzékelhető minta, ami különleges megjelenést biztosít a céges reklámajándékok számára.

Ezek a technikák sokféle alapanyagon használható, beleértve a fát, üveget, fémet és egyes műanyagokat.

Ezek a gravír technikák nem csak tartósak, hanem környezetbarát megoldások , mivel kevesebb hulladékot és vegyi anyagot használnak, mint más logózási eljárások.

Gravírozható promóciós termékek: Díjserlegek, üzleti kártyatartók, kulcstartók, tollak, órák, boros kiegészítők, USB memóriák, ékszerdobozok, fa díszdobozok, szemüvegtartók

Tintasugaras digitális nyomtatás

Amikor mi digitális felülnyomást használunk a reklámajándékok emblémázásához, speciális nagysebeségű tintasugaras nyomtatókat alkalmazunk, amelyek lehetővé teszik a fullcolour színes grafikák nyomtatását sík felületeken. Ez a technológia kiválóan alkalmas , részletgazdag és élénk színes képek létrehozására, amelyek hatékonyan közvetítik a márkák üzenetét.

Mivel a tintasugaras felülnyomás nem használ fehér tintát, a nyomtatott színek megjelenése befolyásolható a termék alapszínének tónusától. Ez azt jelenti, hogy a tervezés során figyelembe kell venni a termék alapszínét a kiváló vizuális hatás elérésének érdekében. A technológia különösen alkalmas porózus anyagokra, mint a papír, bambusz és fa, ahol a tinta mélyen beszívódik az anyagba, így tartós és élethű nyomatokat hozva létre.

A tintasugaras felülnyomás további nagy előnye, hogy rugalmas és gyors megoldást kínál kis és közepes darabszámú rendelésekhez, lehetővé téve az egyedi designok gyors létrehozását . Ez a technológia ideális választás lehet különféle promóciós termékek, mint például szórólapok, meghívók, vagy akár díszdobozok esetében, ahol a szín- és képminőség kiemelten fontos.

Reklámajándékok papír, fa, bambusz: Dobozok, papírtáskák, naptárak, reklámtáblák, jegyzettömbök, társasjáték

Digitális transzfer

A digitális transzfer egy olyan logózási emblémázási technikák, ahol a grafikát először egy hordozóanyagra nyomtatjuk, majd hő és présnyomás segítségével átvisszük a kívánt reklámajándékra.

Ajándéktárgyak:, poháralátétek, egérpadok, mobiltelefontokok

Textil digitális transzfer

Ez a módszer kifejezetten textilanyagokra lett kifejlesztve ez a nyomdatechnika, lehetővé téve részletgazdag, minőségi, látványos hatást elérő grafikák átvitelét szövetekre.

Ajándéktárgyak: pólók, sapkák, sálak, kötények, zászlók, törölközők

Hengeres szitanyomtatás

A hengeres szitanyomás egy különleges nyomtatási eljárás, amelyet kifejezetten henger alakú tárgyak, mint például palackok, termoszok, sportkulacsok és egyéb hengeres reklámajándékok logózására fejlesztettek ki. Ebben a folyamatban a hengeres szitanyomógép a tárgyat a sablonnal párhuzamosan forgatja, így biztosítva a folyamatos és egyenletes festett nyomatokat a tárgy teljes kerületén..

Színes gravírozás

A színes gravírozás egy modern lézertechnika, amely lehetővé teszi a színes grafikák és logók gravírozását különböző anyagokra. Ez a módszer különleges vizuális hatást kelt, ideális egyedi és kiemelkedő ajándéktárgyakhoz. Ügyfeleink nagyon kedvelik, mivel újdonságként hat partnereik számára és környezetbarát megoldás, mivel nem használunk oldószeres festéket.

Fémből készült reklámajándékok: díjserlegek, kulcstartók, névjegykártya tartók, órák, ékszerdobozok, dekoratív tárgyak, bornyitók

Hengeres UV LED nyomtatás

A hengeres UV nyomtatás egy modern digitális emblémázási technika, amelyet kifejezetten hengeres és kúpos formájú tárgyakon, mint például palackokon vagy termoszokon való nyomtatásra terveztek. Gépeinkkel fotóminőségű, részletgazdag grafikák létrehozását hozzuk létre. A nyomatokat egy átlátszó, tartós védőlakkal vonjuk be, ami nemcsak szemet gyönyörködtető megjelenést kölcsönöz, hanem extra tartósságot is biztosít, védelmet nyújtva a karcolásokkal, kopással és UV sugárzás okozta fakulással szemben.

Vegyszermentes, környezetbarát – öko megoldás.

Alkalmas reklámajándékok, melyen látványos: Bögrék, kulacsok, termoszok, vázákat, díszüvegek, henger alakú powerbankok, sportkulacsok

Szublimáció

A szublimációs nyomtatás egy kiváló minőségű, színes digitális emblémázási eljárás, amely fényképminőségű eredményeket biztosít. A mintákat speciális tintával nyomtatjuk transzferpapírra, majd a termék felületére vasaljuk. Fontos megjegyezni, hogy a szublimáció kizárólag világos színű poliészter és szublimációs bevonattal ellátott termékek esetében alkalmazható.

Ajándéktárgyak: Pólók, sapkák, törölközők, zászlók, táskák, kerámiatárgyak

Vision film nyomtatás

A vision film nyomtatás egy speciális technika, amely lehetővé teszi az áttetsző anyagokon való nyomtatást. Ideális ablakdekorációk és egyéb látványos, átlátszó grafikák készítéséhez.

Ajándéktárgyak: Ablakdekorációk, autómatricák, reklámtáblák, kirakati dekorációk

Vinyl matrica digitálisan nyomtatva

A vinyl matrica digitális nyomtatása egy rugalmas és tartós megoldás a logók és grafikák átvitelére. Alkalmas kültéri és beltéri felhasználásra, ellenáll az időjárási viszontagságoknak.

Ajándéktárgyak: Autómatricák, ablakdekorációk, laptop matricák, mobiltelefontokok, táska matricák, vezeték nélküli töltő

Nagyformátumú digitális nyomtatás

A nagyformátumú digitális nyomtatás ideális nagyméretű grafikák, mint például molinók, transzparensek és nagy méretű reklámtáblák készítésére. Kiváló minőségű és látványos eredményt biztosít.

Ajándéktárgyak: Molinók, transzparensek, nagy méretű reklámtáblák, faliképek

Kerámia white printing – porcelán fehér nyomtatás

A kerámia white printing egy különleges nyomtatási technika, amely kifejezetten kerámia tárgyakon alkalmazható. Ez a módszer fehér tinta használatával biztosítja a grafikák éles és világos megjelenését sötétebb kerámián is. Ideális elegáns és figyelemfelkeltő kerámiatermékek készítésére.

Ajándéktárgyak: Kerámia bögrék, díszüvegek, vázákat, kerámiatányérok, étkészletek, díszítő csempék

Ezek a technológiák lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy széles körben választhassanak az egyedi és figyelemfelkeltő reklámajándékok között, mindegyik technika különleges tulajdonságokkal és alkalmazási lehetőségekkel rendelkezik. Az egyes technológiák különböző anyagokra és terméktípusokra alkalmazhatóak, így a vállalatok széles választékban találhatnak megfelelő megoldásokat promóciós céljaikra.

Ezek a leírások és ajándéktárgyak segítenek abban, hogy a vállalatok a megfelelő nyomtatási technológiát válasszák a reklámajándékok logózásához és emblémázásához.