Veres Nikolett

Keresés
Close this search box.

Étel és ital

Több ezer logózható reklámajándék kínálatunkban

Környezetbarát elektronikai termékek

Egyedi brandje kiemelkedik a konyhában a logózható konyhai kiegészítők segítségével, amelyek nemcsak hasznosak, de stílusos és emlékezetes ajándékok is lehetnek partnereinek és ügyfeleinek. Legyen szó bögréről, tároló dobozokról, hűtőmágnesről, borozási kellékekről, mi bármit ellátunk cége egyedi logójával.

Ízelítő termékeinkből

Sport kulacsok

A sportkulacsok kiválóan alkalmasak a test hidratálására edzés vagy fizikai aktivitás közben, biztosítva, hogy a szervezet megfelelő mennyiségű folyadékot kapjon. Könnyű hordozhatóságuk és kifinomult tervezésük révén ideális társak a sportolók számára, akiknek fontos a gyors és kényelmes hidratálás.

Thermo bögrék & termoszok

A logózható thermo bögre kiváló reklámhordozó, amely a vállalkozás logójával vagy üzenetével ellátva emelkedik ki. Ez nemcsak funkcionális és praktikus ajándék, hanem hatékony eszköz is a márkaismertség növelésére, miközben a felhasználók mindennapi hőital-igényeit kielégíti.

Bögrék, Csészék & Poharak

A bögrének logózása számos előnnyel járhat a vállalkozás számára. Márkaismertség növelése. A logózott bögre hatékony eszköz a márkaismertség növelésére. A felhasználók mindennapi használat során folyamatosan szembesülnek a vállalkozás logójával. Praktikus reklámhordozó.

Kávés & Teás kiegészítők

Válasszon logózható teáskészleteink, csészéink közül. Vagy lepje meg partnereit egyediesíthető teafilterrel, kávékapszula tartóval, teatojással vagy teafűtartóval.

Konyhai kiegészítők

Konyhai kiegészítőink között  logózható szívószálak, vágódeszkák, edényfogók kötények találhatóek különböző színben, stílusban és formában, hogy mindenki megtalálja cége számára a legmegfelelelőbbet.

Ebéddobozok & Tárolók

Logózott uzsonnás dobozaink  sokáig és sokféle környezetben használhatóak, például irodákban, iskolákban és parkokban, garantálva a márkád láthatóságát. Fenntartható anyagaink ráadásul tökéletesen alkalmasak egy környezetbarát
arculat kialakítására.

Hűtőmágnesek

A logózható hűtőmágnes remek promóciós eszköz, amely a vállalkozás logójával vagy üzenetével fokozza a márkájának láthatóságát a háztartásokban. A mindennapi használat során képes rendszeresen emlékeztetni az ügyfeleket a cégre.

Üvegnyitók

Nyiss a jó időre üvegnyitóinkkal!

Kamion formájú, bicikli formájú, pohár alátétes, hűtőmágneses, dugóhúzós, mérőszalagos, vízmértékes, szettben vagy magában. Mik ezek? Egyediesíthető üvegnyitók a legkülönbözőbb formában.

Bor & Koktél kiegészítők

„A bor nem csak ital, hanem történet is, amely megidézi az évek ízét, és ahol minden korty egy új fejezetet nyit az élvezetek könyvében.”

Bor és koktél témakörben igényes, modern és kiváló minőségű termékeink közül választhatsz.

Odegor toll szett

Csempéssze be idodájába a természetet parafa kiegészítőkkel. Elegáns, fém golyóstoll és rollertoll szett parafa borítással. Parafa dobozban, kék tollbetéttel szállítjuk. Igény szerint a golyóstoll és a doboz is feliratozható.

Kerala só- és borsszóró szett

Remekül mutat minden vendéglátóhely asztalán egy saját névvel, logóval ellátott 2 db-os bambusz só- és borsszóró készlet. A készlet középen kényelmesen zárható a szórók oldalán elhelyezett mágneseknek köszönhetően. A bambusz szett gravírozással a legelegánsabb.

Treiko bluetooth fejhallgató

Exkluzív logózott reklámajándék exkluzív partnereknek. Bluetooth fejhallgató bambusz díszítéssel. Kihangosító és micro SD MP3 lejátszási funkciókkal. Tartalmaz egy 3,5 mm audio Jack és USB töltőkábelt.

Molarm ébresztőóra vezeték nélküli töltővel

Tedd elegánssá irodádat bambusz borítású multifunkciós ébresztőóra LED kijelzővel, hőmérővel és beépített vezeték nélküli töltővel (5W). USB töltőkábellel, egyedileg logózva szállítjuk.

Tekintse meg kínálatunkat étel és ital kategóriában: