Veres Nikolett

Keresés
Close this search box.

Étel és ital

Több ezer logózható reklámajándék kínálatunkban

Környezetbarát elektronikai termékek

Egyedi brandje kiemelkedik a konyhában emblémázható konyhai kiegészítők segítségével, amelyek nemcsak hasznosak, de stílusos és emlékezetes ajándékok is lehetnek partnereinek és ügyfeleinek. Legyen szó logózott bögréről, tároló dobozokról, egyedi hűtőmágnesről, borozási kellékekről, mi bármit ellátunk cége logójával.

Ízelítő termékeinkből

Sport kulacsok

Egy logózott kulacs kiválóan alkalmas a test hidratálására edzés vagy fizikai aktivitás közben, biztosítva, hogy a szervezet megfelelő mennyiségű folyadékot kapjon. Kulacsaink könnyű hordozhatóságuk és kifinomult tervezésük révén ideális társak a sportolók számára, akiknek fontos a gyors és kényelmes hidratálás.

Thermo bögrék & termoszok

A logózható thermo bögre kiváló reklámhordozó, amely a vállalkozás logójával vagy üzenetével ellátva emelkedik ki. Ez nemcsak funkcionális és praktikus ajándék, hanem hatékony eszköz is a márkaismertség növelésére, miközben a felhasználók mindennapi hőital-igényeit kielégíti.

Bögrék, Csészék & Poharak

Egy egyedi céges bögre számos előnnyel járhat a vállalkozás számára. A felhasználók mindennapi használat során folyamatosan szembesülnek a vállalkozás logójával. Praktikus reklámhordozó, mely nem megy ki a divatból.

Kávés & Teás kiegészítők

Válasszon logózható teáskészleteink, csészéink közül. Vagy lepje meg partnereit egyediesíthető teafilterrel, kávékapszula tartóval, teatojással vagy teafűtartóval.

Konyhai kiegészítők

Konyhai kiegészítőink között  logózható szívószálak, vágódeszkák, edényfogók kötények találhatóak különböző színben, stílusban és formában, hogy mindenki megtalálja cége számára a legmegfelelőbb reklámajándékot.

Ebéddobozok & Tárolók

Logózott uzsonnás dobozaink  sokáig és sokféle környezetben használhatóak, például irodákban, iskolákban és parkokban, garantálva a márkád láthatóságát. Fenntartható anyagaink ráadásul tökéletesen alkalmasak egy környezetbarát
arculat kialakítására.

Hűtőmágnesek

Egy egyedi hűtőmágnes remek promóciós eszköz, amely a vállalkozás logójával vagy üzenetével fokozza a márkájának láthatóságát a háztartásokban. A mindennapi használat során képes rendszeresen emlékeztetni az ügyfeleket cégére.

Üvegnyitók

Nyiss a jó időre üvegnyitóinkkal!

Kamion formájú, bicikli formájú, pohár alátétes, hűtőmágneses, dugóhúzós, mérőszalagos, vízmértékes, szettben vagy magában. Mik ezek? Egyediesíthető üvegnyitók a legkülönbözőbb formában.

Bor & Koktél kiegészítők

„A bor nem csak ital, hanem történet is, amely megidézi az évek ízét, és ahol minden korty egy új fejezetet nyit az élvezetek könyvében.”

Bor és koktél témakörben igényes, modern és kiváló minőségű reklámajándékaink közül választhatsz.

Odegor toll szett

Csempéssze be idodájába a természetet parafa kiegészítőkkel. Elegáns, fém golyóstoll és rollertoll szett parafa borítással. Parafa dobozban, kék tollbetéttel szállítjuk. Igény szerint a golyóstoll és a doboz is feliratozható.

Kerala só- és borsszóró szett

Remekül mutat minden vendéglátóhely asztalán egy saját névvel, logóval ellátott 2 db-os bambusz só- és borsszóró készlet. A készlet középen kényelmesen zárható a szórók oldalán elhelyezett mágneseknek köszönhetően. A bambusz szett gravírozással a legelegánsabb.

Treiko bluetooth fejhallgató

Exkluzív logózott reklámajándék exkluzív partnereknek. Bluetooth fejhallgató bambusz díszítéssel. Kihangosító és micro SD MP3 lejátszási funkciókkal. Tartalmaz egy 3,5 mm audio Jack és USB töltőkábelt.

Molarm ébresztőóra vezeték nélküli töltővel

Tedd elegánssá irodádat bambusz borítású multifunkciós ébresztőóra LED kijelzővel, hőmérővel és beépített vezeték nélküli töltővel (5W). USB töltőkábellel, egyedileg logózva szállítjuk.

Tekintse meg kínálatunkat étel és ital kategóriában: