Veres Nikolett

Keresés
Close this search box.

Pendriveok

Több ezer logózható reklámajándék kínálatunkban

Környezetbarát elektronikai termékek

A legemlékezetesebb egyedi tárgyak azok, amelyeket minden nap használnak majd az emberek. Ez azt jelenti, hogy még az olyan kisebb tárgyak is, mint egy pendrive segíthetnek a márka ismertségének növelésében.

Ízelítő termékeinkből

BooTwist USB memória

Összecsukható USB pendrive bambusz borítással, 16/32 GB memóriával. Kraft papír dobozban szállítjuk. USB 2.0.

Bambusb USB memória

Bankkártya alakú, bambusz USB memória. Memória mérete: 8/16/32 GB. USB 2.0.

Brounik 16GB USB memória

Összecsukható USB pendrive ökológiai búzaszalma műanyag borítással, 16 GB memóriával. USB 2.0. Kraft papír dobozban szállítjuk.

Kursap 16GB USB memória

Összecsukható USB pendrive újrahasznosított ABS műanyag és fém házban, 16 GB memóriával. Kraft papír dobozban. USB 2.0.

BooSpin OTG USB memória

Összecsukható OTG USB pendrive bambusz és fém házban, 16/32 GB memóriával. USB és USB-C csatlakozással, kraft papír dobozban. USB 2.0.

Yemil 32GB USB memória

Összecsukható USB pendrive 32 GB memóriával, fémből és műanyagból. Ajándékdobozban szállítjuk. USB 2.0.

Keygo USB memória

Kulcs formájú, fém pendrive. Kapacitás: 4/8/16/32 GB. USB 2.0.

Hikiki USB memória

Összecsukható fém pendrive kulcskarikával és 4/8/16/32 GB memóriával. USB 2.0.

Horiox 16GB USB memória

Összecsukható USB memória 16 GB kapacitással, fém és akril testtel és fém füllel. Fehér LED fénnyel. PVC dobozban szállítjuk.

Odegor toll szett

Csempéssze be idodájába a természetet parafa kiegészítőkkel. Elegáns, fém golyóstoll és rollertoll szett parafa borítással. Parafa dobozban, kék tollbetéttel szállítjuk. Igény szerint a golyóstoll és a doboz is feliratozható.

Kerala só- és borsszóró szett

Remekül mutat minden vendéglátóhely asztalán egy saját névvel, logóval ellátott 2 db-os bambusz só- és borsszóró készlet. A készlet középen kényelmesen zárható a szórók oldalán elhelyezett mágneseknek köszönhetően. A bambusz szett gravírozással a legelegánsabb.

Treiko bluetooth fejhallgató

Exkluzív logózott reklámajándék exkluzív partnereknek. Bluetooth fejhallgató bambusz díszítéssel. Kihangosító és micro SD MP3 lejátszási funkciókkal. Tartalmaz egy 3,5 mm audio Jack és USB töltőkábelt.

Nailex aroma szett

Mindig hasznos és nem utolsó sorban szép kiegészítője minden otthonnak és irodának. Mi is ez? Egy MDF fából készült logózható falióra, melynek mérete 320×39 mm. 1 AA elemmel működik, elem nélkül szállítjuk. Tamponnyomással és gravírozással is logózható, ideális céges reklámajándék.

Tuner jegyzetfüzet

Jegyzetelni mindeki szokott a céges előadásokon, megbeszéléseken. Használjanak hozzá újrahasznosított papírból készült spirálozott logózható jegyzetfüzetet 60 sima lappal. Papír golyóstoll is jár hozzá és különböző színekben érhető el.

Nopyrus tintamentes toll

Lejárt az unalmas, céges reklámajándékként adott golyóstollak ideje. Itt van helyettük a hosszú élettartamú, újrahasznosított papírból készült tintamentes logózható toll fémötvözet heggyel, amely oxidálja a papírt. Ez a toll a ceruzához hasonlóan ír, és radírozható is. 

Tekintse meg teljes kínálatunkat :