Veres Nikolett

Keresés
Close this search box.

Őszi ajánlatunk

Bár még kánikula is várható és ennek semmi jele, közeledik az ősz. mindez persze számtalan új lehetőséget tartogat, hogy ügyfeleid, kereskedelmi partnereid, sőt, akár formális vagy informális formában nálad, veled tanuló tanulóid számára összeállíts egy emlékezetes logózott őszi csomagot.
Kínálatunkban minden megtalálható, ami stílusos és hasznos kiegészítője lehet egy borkóstolóval egybekötött szüreti csapatépítőnek, hűvösbe hajló időben való kirándulásoknak, tűz mellett üldögélésnek. Új színfoltot jelentenek green termékeink – melyek túl azon, hogy teljes körűen használható holmik, gyártásuk során nagy hangsúlyt kapott a környezetvédelem és a fenntarthatóság is. Logózott pokrócok, energia bankok, borszettek, mellények, széldzsekik, kiránduló és hátizsákok – mind a te logóddal, a te ügyfeleidnél, hogy a legjobb pillanatokban is te juss eszükbe.

Minden termék logózható

Az összes termékünkhöz, kattintson

Áruházunkban keresse meleg italok szállításához termoszainkat, őszi kirándulásokhoz hátizsákjainkat, hidegebb estékhez polár takaróinkat, napsütéses kerti partikhoz BBQ kiegészítőinket.