Veres Nikolett

Keresés
Close this search box.

CÉGES REKLÁMAJÁNDÉKOK TÉLRE

Egyedileg logózott céges reklámajándékok télre

Több ezer logózható téli reklámajándék katalógusunkban

Ízelítő kínálatunkból

Valipala kínáló tál

Rénszarvas alakú, bambuszból készült kínáló tányér, mely elengedhetetlen dísze a céges rendezvényeknek. Nem csak környezetbarát, de nagyon mutatós is. Mérete 200×240×15 mm, gravírozással egyedivé varázsolható az elején vagy a hátoldalán

Minden termék logózható

Kelkka bortartó állvány

Ez a rénszarvas formájú bortartó kiváló céges reklámajándék lehet üzleti partnereinek akár egy üveg logózott borral együtt. A palacktartó rétegelt nyírfából készült és dobozában lapra szerelve szállítjuk. Gravírozással, illetve tampon-nyomással logózható. Ha egyedileg logózott borra is szüksége van, forduljon hozzánk bizalommal.

Minden termék logózható

Doglex thermo bögre

Ajándékozzon logózott bögrét, mely nem csak szép, de hasznos céges reklámajándék is partnereinek, kollégáinak. A hópehelymintás dupla falú thermo bögre boroszilikát üvegből készült, űrtartalma 400 ml. Egyesével csomagolva, fekete papírdobozban szállítjuk.

Minden termék logózható

Salomaa bögre

A Salomaa egy igen praktikus változata a bögréknek, hisz a hozzátartozó bambusz alátét tetőként is funkcionál. Nem hiányozhat a céges céges reklámajándékcsomagból. Igény szerint logózható az alátét és a bögre is. Űrtartalma 370 ml, egyesével csomagolva kraft papírban szállítjuk.

Minden termék logózható

Hobborn RPET takaró

Téli estéken, hóesésben, egy jó kis Reszkessetek betörők filmdélutánon a pihepuha, meleg takaró alatt lenni. Ha ehhez a képhez már csak a puha takaró hiányzik, akkor itt a kétrétegű RPET (fonalát a kidobott ásványvizes palackokból és kokszpalackokból nyerik ki) karácsonyi takaró, 230 g/m² RPET flanel gyapjúval és megfordítható 210 g/m² RPET sherpa gyapjú béléssel. Szalaggal és emblémázható papírkártyával körbetekerve szállítjuk. Tökéletes céges reklámajándék a hideg téli éjszakákra.

Minden termék logózható

Nosy telefontartó

Egy kis apróság, amit minden partnere használ. Ez a kedves kis szarvas alakú, rétegelt nyírfából készült mobiltelefon tartó ünnepi hangulatba hozza telefonját is. Lapra szerelve szállítjuk. A termék tamponnyomással, illetve gravírozással emblémázható céges reklámajándék.

Minden termék logózható

Nordeer RPET plüss rénszarvas

Mert mi üzleti partnerei gyerekeire is gondolunk! RPET plüss piros orrú rénszarvas piros sállal. Igen, a gyerekek biztos, hogy Rudolfnak fogják hívni. Emblémázható, kraft papírból készült akasztós címkével a fülén. Maga a plüss figura nem emblémázható, de ideális kiegészítője bármilyen logózható céges reklámajándéknak

Minden termék logózható

HeXmas Eco adventi kalendárium

Ha egyedileg feltölthető hatszögletű adventi kalendáriumot rendel megtöltheti apró ajándékokkal, cukorkával, csokival. Ha nincs ötlete, ebben is segítünk! Kraft papírból készül, 24 rekesszel. Lapra szerelve szállítjuk, édesség nélkül. Full-color emblémázással logózható.

Minden termék logózható

Luka sál

Ez a téli mintájú, puha sál melegen tartja partnerei nyakát. Anyaga akril, akár két oldalán is logózható céges reklámajándék.

Minden termék logózható

Pekkola ajándéktáska különböző méretekben

Ha megvannak a partnereknek és kollégáknak szánt céges reklámajándékok, akkor az utolsó lépés kiválasztani, hogy milyen emblémázott papírtáskába csomagoljuk. Hópihe mintájú ajándéktasak különböző méretekben érhető el, újrahasznosított kraft papírból készült, sodrott fülekkel és ajándékcímkével rendelkezik. 140 g/m². Hátoldalán szitanyomással logózható.

Minden termék logózható

Benvik teás ajándékcsomag

A téli hidegben semmi nem melegít fel olyan gyorsan, mint egy finom, forró tea. Ezt a céges reklámajándékcsomagot kraft karton dobozban szállítjuk, fából készült gyapjútöltelékkel és piros szalaggal. „Perala” bögrét; „Luis” téli erdei gyümölcsteát (30 g); „Always Gourmet” erdei mézet (50 g); „Strobus” teafőzőt; „WoXmas” karácsonyfadíszt tartalmaz. A csomagban található papírbetétet emblémázzuk.

Minden termék logózható

Orosi kávés ajándékcsomag

Egy igazán figyelmes céges ajándék a kávé szerelmeseinek. Ezt a céges reklámajándékcsomagot kraft karton dobozban szállítjuk, fából készült gyapjútöltelékkel és piros szalaggal. „Tarkol” üveg utazóbögrét; „Luis” Costa Rica kávét (40 g); „Floq” kézműves cantuccinit (100 g); „Holonda” karácsonyfadíszt tartalmaz. A csomagban található papírbetétet emblémázzuk.

Minden termék logózható

Oskatan gourmet ajándékcsomag

Gourmet reklámajándékcsomag kraft karton díszdobozban, fából készült gyapjútöltelékkel és piros szalaggal. „Shiba” bambusz vágódeszkát; „Premium Dessert Bullet” pörkölt-sózott kesudiót (80 g); „Always Gourmet” rozmaringos olívaolajat (100 ml); „Muntok” só- és borsőrlőt; „Salvia” fehér himalájai sót (110 g); „Salvia” három borskeveréket (40 g); „Holonda” karácsonyfadíszt tartalmaz. A csomagban található papírbetétet emblémázzuk.

Minden termék logózható