Veres Nikolett

Keresés
Close this search box.

Bögrék

Több ezer logózható promóciós reklámajándék kínálatunkban

Környezetbarát elektronikai termékek

Indítsd el céged a márkaismertség útján hordozható logózható bögrékkel. Amellett, hogy az italokat megfelelő hőmérsékleten tartják, ezek a promóciós reklámajándékok nem csak az utazás élményét fokozzák, hanem emblémázott termékeidet is a mindennapi kalandok nélkülözhetetlen részeivé teszik. 

Egy logózott bögre számos előnnyel jár mind üzleti, mind személyes felhasználás során. Kiemeli a márka vagy vállalkozás láthatóságát és felismerhetőségét. Az emberek mindennapos használat során gyakran figyelnek a bögre feliratára vagy logójára, így rendkívül hatékony eszköz lehet a brand tudatosítására és népszerűsítésére.

Logózható bögrék és emblémázható reklámajándékok hatalmas választékát kínáljuk. Kérje Ön is kedvezményes ajánlatát értékesítőinktől.

Ízelítő termékeinkből

Icatu thermo pohár

Icatu thermo pohár

Duplafalú és újrahasznosított rozsdamentes acél vákuumszigetelt thermo pohár bambusz alappal és ABS műanyag ivófedéllel.

Tarkol üveg utazópohár

Tarkol üveg utazópohár

Egyfalú utazópohár boroszilikát üvegből, természetes parafa markolattal és műanyag ivófedéllel, 350 ml. Használható a mindennapi kávé- vagy teafogyasztás során otthon, az irodában vagy akár útközben is.

Zilber üvegpohár

Zilber üvegpohár

RPET filc borítású boroszilikát üvegpohár, bambusz fedéllel és szívószállal, 450 ml. Logózható bögrék és emblémázható reklámajándékok hatalmas választékát kínáljuk.

Woodstock vintage kerámia logózható bögre

Woodstock vintage bögre

Színes kerámia bögre fehér belsővel és vintage stílussal, 300 ml. Kérje Ön is személyre szabott kedvezményes ajánlatát logózott reklámajándékára értékesítőinktől.

Spoon kerámia logózható bögre kanállal

Spoon bögre

Kívül fehér, belül színes kerámia bögre, a bögre belsejével megegyező színű kanállal, 300 ml. A praktikus mosogatógépben történő tisztításnak köszönhetően könnyen karbantartható és hosszú élettartamú.

Comic kerámia logózható bögre rajzolható felülettel

Comic bögre

Kerámia bögre rajzolható felülettel, 2 db fehér krétával szállítjuk, 300 ml. A terméket díszdobozban szállítjuk megrendelőinknek. Válasszon hatalmas logózható bögre kínálatunkból.

Amira szublimációs logózható bögre

Amira szublimációs bögre

Homokfúvott üvegbögre szublimációs emblémázáshoz. Egy logózott bögre kiváló ajándék lehet ügyfeleknek, üzleti partnereknek vagy alkalmazottaknak, erősítve az üzleti kapcsolatokat és hűségprogramokat.

Revery kerámia logózható bögre színes belsővel

Revery bögre

Fehér kerámia bögre színes belsővel, 350 ml. A gravírozott logó a bögre belsejével megegyező színű és díszdobozban szállítjuk. A praktikus mosogatógépben történő tisztításnak köszönhetően könnyen karbantartható és hosszú élettartamú.

Cuvak logózható újrafelhasználható pohár

Cuvak újrafelhasználható pohár

Újrafelhasználható PP műanyag pohár, melynek űrtartalma 400 ml. Környezetbarát megoldás céges rendezvényekre és konferenciákra.

Papcap M papír pohár 240 ml céges reklámajándék

Papcap M papír pohár, 240 ml

Egyfalú papírpohár PE fóliával, melynek űrtartalma 240 ml. Minimális rendelési mennyiség 50 db és annak többszöröse.

Namun üveg pohár szívószállal

Namun pohár

Szilikon borítású üvegpohár bambusz tetővel, rozsdamentes acél szívószállal és szilikon borítású résszel. 

Melpak műanyag logózható thermo utazóbögre

Melpak utazóbögre

Egyfalú, PP műanyag emblémázható utazóbögre ivófedéllel és gumi markolattal, 350 ml. Kérje egyedi kedvezményes ajánlatát értékesítőinktől.

Plibun pohár tetővel céges reklámajándék

Plibun pohár

Természetes parafa borítású, egyfalú thermo bögre biztonsági ivófedéllel, 350 ml. Nálunk minden termék logózható, kérje kedvező ajánlatát értékesítőnktől.

Fesient műanyag logózható bögre, cserélhető papír betétekkel és 4 db színes ceruzával

Fesient bögre

Műanyag bögre, cserélhető papír betétekkel és 4 db színes ceruzával, 320 ml. Ezzel a logózható bögrével kollégái és partnerei gyermekeire is gondoltunk.

Zaslet üveg vizeskancsó

Zaslet vizeskancsó

Újrahasznosított üvegből készült vizes / boros kancsó, melynek űrtartalma 800 ml. Logózható üveg reklámajándéktárgy éttermeknek, kávézóknak, vagy cégers rendezvényekre.

Tekintse meg teljes kínálatunkat :