Tóth Misi

Hátizsák

Az általunk kínált legalább félszáz hátizsák között minden felmerülő igényre kínálunk megoldást. A tágas, cipzáras utazótáskák, vagy a stílusos, lapos laptop és irodai táskák, zsebeiben az összes szükséges holminak bőven akad hely. Táskáink jó minőségű alapanyagokból készülnek, az Andre Phillip kollekcióba tartozó darabok pedig stílusokban és funkcionalitásukban egyaránt álljak a versenyt az ötször – nyolcszor drágább közismert táskagyártók termékeivel is.
Különleges termékeink a Green kategóriába tartozó laminált nátronpapír hátizsákok, melyeknél el sem lehetne képzelni jobb megoldást arra, hogy a céges logód elhelyezd egy remekül használható, mégis környezetbarát reklámajándékon.
Funkcionális táskáink között megtalálhatóak a ma rendkívül divatos teljes felületükön fényvisszaverő bevonattal ellátott szövetből készült táskák is, melyek rossz látási viszonyok mellett is gondoskodik személyes biztonságodról városi akár városi környezetben is. A táskák tömései polifoam tömésűek, ami megakadályozza, hogy a hátizsákban tárolt tárgyak a hátadhoz nyomódjanak, és mindig jól jön akkor is, ha pihenni vagy ülni szeretnél, bárhol is jársz. Táskáink kis súlyának és jó ellenálló-képességének köszönhetően sokáig szépek, használhatóak maradnak. Emellett közös jellemzőjük, hogy kiválóan logózhatóak, legyen szó transzfer, szita, vagy hímzés technikáról. Nézd át katalógusunkat, vásárolj nálunk logózott terméket.