Veres Nikolett

Keresés
Close this search box.

Téli

Egyedileg logózott céges ajándékok télre

Logozható rénszarvas tálaló tál

Átlátszó thermo bögre

Logozható sál

Nyaksálak, csősálak

Egyedileg logózott céges nyaksálak

Reflex fényvisszaverő multifunkciós körsál

Cherin multifunkciós körsál

CreaScarf Winter logózható multifunkciós körsál

ajándéktárgyak

Treiko bluetooth fülhalgató

Trupak kulacs

ajándéktárgyak akár 30% kedvezménnyel

Logozható bögre

Logozható női sál

Egyedi kedvezményekért keresd Veres Nikolett kereskedelmi képviselőt

Te melyik vagy?

Ajánljuk reklámajándék beszállítói partnerségünket hazai és EU, Széchenyi 2020, Darányi Ignác projektek kommunikációs feladatainak teljesítésben. EU és egyéb forrásból történő finanszírozás megjelenítés, ( A, B , C , D) táblák tervezése, kivitelezés és kihelyezése feladatkörben is (saját nyomdával és építő csapattal rendelkezünk). Cégünk profiljában dedikáltan megtalálható a welcome és egyéb promóciós csomagok, céges reklámajándékok összeállítása, logózott termékek gyártása. Mivel sok hasonló jellegű feladatot láttunk már el, szakértő segítséget tudunk nyújtani akár a tematikus ajándékcsomagok, eszköz beszerzés csomagok összeállításában és gyártásában is!

Kellene egy eredeti és praktikus ajándék a kollégáknak a nyári vakációra? Esetleg az éves karácsonyi bulit szeretnénk feldobni céges reklámajándékkal?
A tárgyi ajándékoknak bizony-bizony jobban örülnek az emberek, mint ha csak koccintanak velük. Ajándékot találni azonban nem egyszerű, kiváltképpen, ha a célcsoportunkban nők és férfiak vegyesen szerepelnek. Ilyenkor segíthet egy konkrét alkalom és annak a témája, amikor a rohanó világ megáll egy pillanatra. Praktikus és esztétikus ajándéktárgyakra nyomtatva az évszakok és ünnepek témái, illetve ezekkel együtt a cég logója és jelmondata, állandó reklám felületet biztosíthat marketing üzenetének ügyfelei otthonában. Akár több szóróajándék is kombinálható, így a logózott termék „vándorolva” újabb potenciális ügyfeleket érhet el.
Amennyiben szeretne grafikát, emblémát vagy logót készíttetni, munkatársaink ebben is örömmel segítenek!

Az önkormányzati törvény külön kiemeli a kulturális szolgáltatást, a sport- és ifjúsági ügyeket és a közintézményeket. Ezeken a területeken a közvetlen kapcsolattartás legjobb módja egy közösségi rendezvény megszervezése. Konferenciák, kongresszusok, meetingek, közintézmények által szervezett programok, futóversenyek, szavalás vagy éppen karácsonyi ünnepségek, minden alkalmat emlékezetessé tehet egy megfelelő céges ajándéktárgy vagy egy kreatív logózott reklámajándék. Egy kidolgozott marketing kampány az önkormányzatok számára óriási jelentőséggel bír, ám nem kell, hogy ehhez a nagyvállalatok hatalmas költségkerete társuljon, hiszen széles termékkínálatunkból a logózható ajándéktollaktól kezdve a legnépszerűbb pólókon, pendriveokon keresztül egészen a modern audio eszközökig minden megtalálható. Ismerje meg katalógusunkat! Amennyiben szeretne grafikát, emblémát vagy logót készítetni, ebben is tudnak segíteni munkatársaink!

A sport rendezvényeken már régóta bevett szokás, hogy az esemény jelképével ellátott pólókat, sapkákat és kiegészítőket árusítanak vagy osztanak a vendégeknek. A meghatározott témával vagy egyesületi logóval díszített, jól megválasztott ajándék garantálja, hogy nem feledkeznek meg az emberek a kedvenc csapatukról. Ez a gyermekekkel és felnőttekkel foglalkozó intézményeknél egyaránt érvényes, hiszen egy kreatív, ugyanakkor praktikus szóróajándékot sokáig büszkén visznek magukkal az egyesület tagjai. A megfelelő sportfelszerelés lógázásával pedig kitűnő támogatói reklámfelületet teremthetünk akár egész évre.

Iskolásnak lenni – egy közösségbe tartozni.

Egy kreatív embléma nem csak az intézményről árul el sokat, hanem remekül reklámozza is az iskolát, mivel nem csak a tanulók, hanem a szülők és nagyszülők is büszkén viselik a logózott pólókat, pulóvereket, sálat vagy sapkákat. Azok a diákok, akik megélik az összetartozás érzését, jókedvű és magabiztos közösséget alkotnak. Egy győztes iskolai csapata baseball sapkáját mindenki szívesen viseli a nyári szünet alatt is. Egy praktikus tolltartót sokáig használnak a megajándékozottak. A fő a gyermekkori közösséghez tartozás és lojalitás megélése, amely nem csak a céges világban fontos. Ma már minden közintézménynek van alapítványa, amelyen keresztül támogatás nyújtható. A visszajelzések alapján jóval eredményesebbek azok a jótékony célú gyűjtések, amelyek keretében valami kézzelfoghatót is kapnak az adakozók.

Az ajándékozás is lehet könnyű? Akár több száz ügyfél számára is?
Egyáltalán nem nehéz több száz ügyfelet vagy munkavállalót kell ellátni ajándéktárgyakkal. Remek kiindulási alap, ha van egy jó katalógus, amiből ötleteket gyűjthetünk. A jól megválasztott céges ajándék tovább növeli a lojalitást és a bizalmat a cégünk irányába. Egy letisztult emblémával logózott pólót mindenki szívesen hord, a legnagyobb világmárkák is ezt használják ki. Üzemeinkben professzionális szitanyomással és hímzéssel kerülnek a logók a ruhákra, reklám és ajándéktárgyakra, akár több ezres példányszámban. Mikro-kis és középvállalkozásoknak is érdemes a marketing keretbe belekalkulálni az ajándéktárgyakat. Legyen az toll, bögre, laptoptáska – biztosan egyedi és remek minőségű termékekkel szolgálhatunk!

Nincs még logód?

SEGÍTÜNK!

„Ha céged van, kell hozzá egy logó is!” Viszont egyáltalán nem mindegy, milyen logót választasz a sikerhez. Grafikusaink és kreatív szakembereink gyorsan, az általad elmondott információk alapján elkészítik egyedi logód. Az általunk tervezett emblémákkal garantáltan költséghatékonyan gyártható logózott eszköz, toll, táska, vagy éppen óriásplakát. Az elkészül logót úgy és olyan formátumban adjuk át, amit évekig használhatsz a legkülönbözőbb felületeken, sosem lesz pixeles, elmosódott –így mindig azt hirdeti majd, hogy egy profi céget képvisel!

Neked ajánljuk

Kertészkedés

Ha az ön cége, vagy érdekeltsége kapcsolódik a kertápoláshoz, vagy csak a jóidő közeledtével szeretné hasznos eszközökkel ellátni ügyfelelit, akkor biztosak vagyunk benne, hogy minden kerti munkához a legjobb eszközt is szeretné biztosítani számukra – cégének pedig ezek az egyedi ajándéktárgyak az egyik legtartósabb reklámfelületet.

Hátizsák

Az általunk kínált legalább félszáz hátizsák között minden felmerülő igényre kínálunk megoldást. A tágas, cipzáras utazótáskák, vagy a stílusos, lapos laptop és irodai táskák, zsebeiben az összes szükséges holminak bőven akad hely. 

Karszalag

Póló

Bögre

Nyakpánt

Pendrive

Referenciák

Rólunk mondták